Céklakrém leves
2010. december 04. írta: meiszner.kati

Céklakrém leves

A krémlevesek valamikor nagyon munkás feladatot jelentettek, manapság egy turmix gép segítségével, csodálatosan bársonyos állagot tudunk elérni. A céklából bármikor bármit készíthetünk, nem csak ecetesen lehet elképzelni. Mindenképpen póréhagymát használjunk hozzá, mert a…

Spenótos ricottás ravioli  ruccolával cikória salátával és sült kápia paprikával
2010. november 30. írta: meiszner.kati

Spenótos ricottás ravioli ruccolával cikória salátával és sült kápia paprikával

Éppen nincs otthon tojásunk, ez ne rettentsen vissza a tésztakészítéstől, nélküle isvalamivel puhább állagú, de nagyon finom tésztát gyúrhatunk. Fontos hogy jó minőségű lisztet használjunk, erre a célra legjobb a durum búzaliszt.Tulajdonképpen az eredeti ravioli receptje szerint spenóttal és túróval…

süti beállítások módosítása