Az első és legkönnyebb nyitó lépés az egészséges táplálkozás felé megismerni a saláták változatos világát.
a kurzuson foglalkozunk a zöldségek kiválasztásával és előkészítési módjaival
mitől lesz egészséges egy saláta
mivel tehetjük változatossá és teljes értékű táplálékká salátáinkat
a tökmag, szezámmag, napraforgómag új szerepben.
a nyers és főtt saláták
saláta öntetek, és természetes ízesítők
a saláták tálalása és elhelyezkedésük az étrendben, mint előétel és főfogás
Helyszín:
Cserszegtomaj Csabagyöngye u 25.
Jelentkezés a biokert@profinter.hu Email címen
Időpont:
2011.április 9-én 15órától kezdődően
A tanfolyam díja 6500Ft
Szálláslehetőség a vendégházban: 6200 Ft/fő/éjszaka
Előzetes bejelentkezés a korlátozott csoportlétszám miatt.
Szeretettel várok minden érdeklődőt
Meiszner Kati