Szépség a konyhából
2012. november 21. írta: meiszner.kati

Szépség a konyhából

A leghatásosabb (beauty szerek) szépségápolók ott vannak a konyhánkban. 

Biztosak-e abban hogy a legjobb szépítőszerek drágák, magas szintű technológia szükséges az előállításukhoz, és feltétlenül valamilyen vonzó formatervezett üvegcsében, vagy tubusban kell lenniük?..


Mindazon alapigazságon túl, hogy a szépség belülről fakad, és ahogyan táplálkozunk, gondolkodunk, jól vagy rosszul annak következményeit tükrözi a bőrünk, az arc és a bőr ápolása a szépségen, jólápoltságon túl egészségünk ápolását is jelenti.

görögdinnyekis002_1.jpg

Szépség a konyhából címmel új rovatot indítok a blogon, és — megfelelő érdeklődés esetén melyet az írások alján lévő hivatkozásra való kattintással megtehetsz — egy önálló blog is kinőhet belőle. Ebben a rovatban vegyszermentes, krémmentes, csak természetes alapanyagokból, házi módszerekkel előállítható szépítőszerekről, és módszerekről írok.
Hatásos, könnyen elérhető háziszerek az arc és test ápolására, bőrfiatalító, és a bőrproblémákra megoldást adó házi praktikák. Néhány perc alatt elkészülnek, az eredmény pedig felülmúl minden várakozást…

Korábbi cikkek a blogról ebben a témában:

Szépség a zöldségesstandról

Zöld tea

A bejegyzés trackback címe:

https://valodisafrany.blog.hu/api/trackback/id/tr124913676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása