A nyirokrendszer megtisztulása citrusfélékkel
2013. május 13. írta: meiszner.kati

A nyirokrendszer megtisztulása citrusfélékkel

A nyirokrendszernek nagyon fontos szerepe van a szervezet megtisztulásában. Magának a nyirokrendszernek a megtisztulása éppen ezért nagy megkönnyebbülés a szív és érrendszeri, és vesebetegeknek, az elsalakosodott, fáradtság szindrómával élő embereknek.

narancskis01.jpg

A nyirokrendszer megtisztítása citrusfélékkel egy régi bevált recept.


Végezhetjük a nyiroktisztítást egy napig , vagy 2-3 napig. Vagyis ha beindítjuk a nyirokrendszer és a lép tisztulását a citrusfélék levével az első napon, és a második napot sárgarépa- cékla-uborka lével folytatjuk 6 rész sárgarépa 1 rész cékla, 3 rész uborka arányban 2 l mennyiségben, akkor nagyon jól megelőzhetjük a vénás vér pangását szervezetünkben, jobb lesz avér minősége, és a sejtek táplálása.
Mindenképpen frissen készített leveket ajánlok, akinek nincs ideje ezeket elkészíteni, tudja, hogy nem 100%-os eredményt fog kapni, mindössze 50-70 %-osat.

Az arányok: 200g citromlé, 400g grapefruitlé, és 400g narancslé, melyhez jön 1 l víz (ne használjunk ásványvizet, legyen desztillált víz, forrásvíz, vagy fagyasztott-felolvadt víz).
Ha az első nap végén vagy a második napon fejfájás, vagy más diszkomfort érzés jelentkezik, este végezzünk egy tisztító beöntést egy evőkanál citrom 2l langyos víz keverékével.


Ez a tisztítókúra cukorbetegeknek és a grapefruit miatt bizonyos gyógyszert szedőknek nem ajánlott!!! (ellenőrizhetjük a gyógyszerhez mellékelt tájékoztatóban, vagy még jobb ha megbeszéljük a kezelőorvosunkkal)

A bejegyzés trackback címe:

https://valodisafrany.blog.hu/api/trackback/id/tr735297602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása