Mire jó a sütőtök
2013. november 04. írta: meiszner.kati

Mire jó a sütőtök

Sokszor hallhatjuk és olvashatjuk, hogy a sütőtök egészséges. És mi olyan hasznos benne? Melyik szervünknek használ legjobban a rendszeres fogyasztása?

sütőtökökkis.jpg

Ha rendszeresen fogyasztunk sütőtököt - akkor alapvetően a máj működését segítjük vele. A sütőtök tisztítja és regenerálja a májat. Hogyan együk a sütőtököt hogy hasznos tulajdonságait kifejthesse? Mindenekelőtt friss salátának készítsük el és mindenképpen kerüljön rá hidegen sajtolt olívaolaj.

Itt van , hogyan készítsük el a salátát: A sütőtököt megtisztítjuk nagyobb darabokra vágjuk, és ezeket durvára lereszeljük . Ezután reszelt sütőtököt megöntözzük olívaolajjal, jól összekeverjük és hagyjuk öt percig pihenni. Ez a saláta nagyon hasznos reggel éhgyomorra . A sütőtök elkészítésének legelterjedtebb módja a sütőben történik , tegyük ezt friss fűszernövényekkel, és olíva olajjal megöntözve, társítva hagymával és fokhagymával . A sült tök sok glükózt és sok vitamint tartalmaz.

A bejegyzés trackback címe:

https://valodisafrany.blog.hu/api/trackback/id/tr245613590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása