Lépésről lépésre a harmonikus táplálkozás felé
2014. július 16. írta: meiszner.kati

Lépésről lépésre a harmonikus táplálkozás felé

 

fenntarthatókert005.jpg

 

A helytelen táplálkozás megváltoztatásának egyik lehetséges módszere

 

Helyesem táplálkozni - ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy megvonjuk magunktól a kedvenc ételünket. Ez leginkább egyszerűen azt jelenti, hogy ízlelőbimbóinkkal új ízeket tanítunk, korlátozzuk a mértékletesség határára néhány megszokott ételünket, elengedő időt adunk magunknak arra, hogy minden sietség nélkül együnk, és élvezzük az ételt teljes egészében, csak rá fordítva minden figyelmünket. Amennyiben nagyon szeretnénk a számunkra nem kívánatos ételekből, kövessük az alábbi szabályokat, ez segít megtartani az egyensúlyunkat.

Olyan élelmianyagokat fogyasszunk együtt melyek, semlegesítik egymást, olyat, mint nehéz és könnyű, nedves és száraz, melegítő, és hűtő, édes és keserű, erős és fanyar, sós és savanyú.

A bejegyzés trackback címe:

https://valodisafrany.blog.hu/api/trackback/id/tr686512283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása