Spárga vaslapon sütve
2016. június 03. írta: meiszner.kati

Spárga vaslapon sütve


Egy öntöttvas serpenyőbe szépen sorba rakjuk a zöldspárga sípokat. Erős tűzön sütjük, csak így szárazon, gyakran forgatjuk. Ahogyan megjelennek a barnás foltok spárgáinkon már kész is van. Vajjal bevonhatjuk, vagy mártogathatjuk, édes szójaszószba, mustáros mártásba, citromos tahini mártásba, saját készítésű aliolival,   továbbá teljesen az ízlésünk és a  fantáziánk határozza meg milyen öntetet választunk.
Ha lehet fokozni a spárga dicséretét, ez az elkészítési mód a leg leg fantasztikusabb tiszta ízélmények közé tartozik.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://valodisafrany.blog.hu/api/trackback/id/tr758774078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása