3 pohár kukoricaliszt, 1,5 pohár meleg víz - ebből a mennyiségből 9 db lepény lesz.
Összeállítunk egy lágy ragacsos tésztát, hagyjuk pihenni fél órát. Majd nedves kézzel, tojás méretű golyókat formálunk belőle, ellapítjuk, és 3-4mm vastagságúra kisodorjuk. A lepény nyersen könnyen szétesik, ezért óvatosan egy lapáttal helyezzük át a forró serpenyőbe, fedő alatt sütjük! Így először megfő a lepényünk, majd félidőben megfordítjuk, most már fedő nélkül sütjük tovább ettől pedig, finom ropogós héjat kapunk. A sütési idő 10-15 perc.
Még melegen fogyasztjuk, feta sajttal, vagy más friss sajttal.
Grúziában korianderzöldjét, és bazsalikom leveleket tesznek még rá, összehajtják, és kézbe véve eszik.
Nyáron kipróbálhatjuk, ahogyan valamikor Grúziában készítették faszén parázson kőedényben, vagy agyagedényben sütni. Ilyenkor a sütési idő legalább fél óra.