Mit tegyünk és mit kerüljünk a magas vérnyomás megelőzésére
2013. szeptember 15. írta: meiszner.kati

Mit tegyünk és mit kerüljünk a magas vérnyomás megelőzésére

Két dolog amit rendszeresen fogyasszunk, és két olyan amelyeket zárjunk ki az étrendünkből. Még az első jelek megjelenésekor nap mint nap betartott sok kis  változtatás új szokásunkká válik, és kiszorítja a régi már nem nekünk való ételeket, és szokásokat. Mindezek hozzásegítenek, hogy megelőzzük a magas vérnyomást, és sok más először kellemetlenségek, diszkomfort érzet formájában jelentkező jelenség, mint a hajhullás, kalapácsujj, és más deformációk, puffadás, böfögés, álmatlanság, allergiák, bőrelváltozások, majd ha ezekre nem reagálunk továbbfejlődve egyre súlyosabb betegségek formájában kapjuk a figyelmeztetést.

Tegyél ma az egészségedért!!!

A magas vérnyomás megelőzésére: 

Pépesítünk ½ banánt és 1 teáskanál mézet ehhez hozzákeverünk 1dl meleg de nem forró zöld teát. Ezt fogyasztjuk reggel éhgyomorra.

Minden nap megiszunk 6 pohár tiszta vizet.

Kerüljük a sózott és cukrozott ipari termékeket.

Kerüljük a rántott olajban vagy zsírban sült, ételeket. Helyette főtt vagy párolt ételeket fogyasszunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://valodisafrany.blog.hu/api/trackback/id/tr405515838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása