Cicaajánló
2011. április 17. írta: meiszner.kati

Cicaajánló

 

Két kis cicája született a mi kedvencünknek március közepén, Bim fehér a hátán némi szürke foltokkal,és Bom háromszínű, még a fülén is. Szépen gyarapodnak öthetes korukban mászkálni kezdtek és teljesen úgy viselkednek mint azt egy cicának kell. Tisztogatják magukat és egymást, edzenek a szobatisztaságra, amit egyébként ösztönszerűen tudnak, és elkezdődött az iskolázásuk. Egyre tovább merészkednek és növekszik az általuk felderített terület. Napról napra nő az érdeklődésük, mindent megtapogatnak, megszagolnak, és kipróbálnak. Szigorú anyukájuk hamarosan felengedi őket a fákra, amikor már tudja, hogy elegendő erő van bennük ehhez a mutatványhoz. A legizgalmasabb korszak majd akkor lesz amikor magasabbra merészkednek mint ahonnét le tudnának jönni. Ilyenkor egyre magasabbra kell állítani a létrát, hogy leszedhessük a kétségbeesetten nyávogó cicát.
Első útjuk természetesen a tányérhoz vezetett és belekóstoltak a főtt halas kásába, és elkezdtek játszani a vízzel.


A végtelenségig lehetne csupa szuperlatívuszokban írni róluk, annyira bohókásak és kedvesek. Természetesen nyugtalanít a további sorsuk, hogy olyan emberekhez kerüljenek akik, szeretettel és türelemmel fogják gondozni, ezeket a kis boldogságokat.
A két cicalány együtt vagy külön-külön, ajándékba elvihető.
Érdeklődni felőlük a 06 30 9485447-es telefonszámon lehet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valodisafrany.blog.hu/api/trackback/id/tr352832270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása