A padlizsánról szólva, és egy egyszerű recept
2013. november 10. írta: meiszner.kati

A padlizsánról szólva, és egy egyszerű recept

Keleten szokás lekvárt is főzni belőle. A padlizsánnal készült ételek listája szinte végtelen, olyan sokoldalúan felhasználható. Az olajban sült padlizsánt elég rosszul tudja a gyomor megemészteni, ezért fűszerekkel, citrommal, friss gyömbérrel célszerű kiegészíteni ha…

A birsalma hasznos és veszélyes tulajdonságai, és hogyan készül lekvár a sült birsalmából
2013. november 09. írta: meiszner.kati

A birsalma hasznos és veszélyes tulajdonságai, és hogyan készül lekvár a sült birsalmából

Az almasavnak és a csersavnak köszönhetően savanyú összehúzó hatása van, nyersen csak a mediterrán vidékeken, termett gyümölcsök fogyaszthatóak. Ezért inkább feldolgozott formában hasznosítjuk. A szobában érlelve viszont élvezhetjük a héjban koncentrált csodálatos illatát,…

süti beállítások módosítása