A fiatal arcbőr titka
2011. április 18. írta: meiszner.kati

A fiatal arcbőr titka


Angol tudósok kísérleteket folytattak, melyek segítségével kiderítették, milyen anyag segít harcolni a bőr öregedési folyamataival szemben. Közöttük vannak azok az antioxidánsok melyek a zöld teában találhatóak.

 


Bebizonyították, hogy a zöld tea használata valóban lelassítja a bőr öregedési folyamatait. A tesztek megmutatták hogy a zöld tea kivonata segít megnyugtatni az érzékeny bőrt, és elsimítja a ráncokat, ezért nagyszerűen felhasználható a bőrápoló szerekben.


A zöld teában lévő „katehin” nem csak megelőzi a ráncképződést, de küzd a bőr öregedésének egyéb megnyilvánulásaival is. Ezen kívül a szakemberek bebizonyították hogy a zöld tea koncentrátumot tartalmazó kozmetikumok megelőzik a bőrrákot.


A tradicionálisan zöld teát fogyasztó országokban, valóban alacsonyabb a rákbetegségek aránya. Kínában teljesen természetes a napi többszöri zöld tea fogyasztása és a nők zöld teával mossák át az arcukat. Ezt a titkot egy öreg ránctalan kínai hölgy árulta el nekem, ezzel fejezve ki háláját a finom és autentikus ételekért. Ezt a tudást adom tovább szeretettel minden kedves olvasómnak. Kiegészítve a tudományos magyarázatával eme egyszerű nagyszerűségnek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valodisafrany.blog.hu/api/trackback/id/tr572834583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása