Krémsajtos uborkatekercs
2013. április 18. írta: meiszner.kati

Krémsajtos uborkatekercs

Előétel, vacsora,reggeli? Bármelyik látványos és egyszerűen elkészíthető eleme lehet ez az uborkatekercs.

uborkatekercskis01.jpg

A krémsajtot snidlinggel, vagy más számunkra kedves zöldfűszerrel, borssal, összekeverjük.

uborkatekercskis02.jpg

Egy kígyóuborkát hosszában vékony csíkokra vágunk. Ez legszebben egy mandolinnal, vagy más zöldség gyaluval tehetjük meg. A csíkokat egymás mellé fektetjük, és megkenjük a fűszeres sajtkrémmel. Egyenként feltekerjük, és ugyan már a sajtkrém is összetartja, de a biztonság és a látvány kedvéért egy -két szál snidlinggel összekötjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://valodisafrany.blog.hu/api/trackback/id/tr595232623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása