Hogyan táplálkozzunk egészségesen
2011. szeptember 03. írta: meiszner.kati

Hogyan táplálkozzunk egészségesen

FITNESS AKADÉMIA SZABADEGYETEM 

Ismeretterjesztő tanfolyamok

A teljesértékű táplálkozás alapjai

 

A helyes étkezés megvalósítása ma már szinte művészet. A fogyasztói társadalom nyomása alatt, az egymásnak ellentmondó információk csapdájában még a legtudatosabb vásárlók is elbizonytalanodnak, és gyakran tévutakon járnak. Ezért mindenkinek szüksége van egy olyan kurzusra, ahol rendszerezett formában juthat hozzá a legfontosabb tudnivalókhoz, és ahol a kérdéseire is választ kaphat. Szánjon rá 5 napot, és tanulja meg mindazt, amely a hosszútávú egészség és jó közérzet táplálkozástani alapja!

A kurzus célja, hogy a megszerzett tudást felhasználjuk saját magunk, szeretteink és a hozzánk fordulók életminőségének javítására. A teljesértékű táplálkozás vitalitással és új kulináris élményekkel gazdagítja életünket. A tanfolyam segít eligazodni az egészségével törődő embernek a táplálkozási rendszerek világában, hogy megtalálja az alkatának megfelelő étkezési módot.

A résztvevők megismerik az élelmiszerek kiválasztására és társítására vonatkozó elveket, és megértik a táplálkozás és a testi-lelki állapot szoros kölcsönhatását. Az előadások megvilágítják, hogy természeti forrásaink - az ételek, fűszerek és gyógynövények - milyen kifinomultan hordozzák az egészséget, és állítják helyre a harmonikus egyensúlyt bennünk.

  • A tanfolyami napok (szombat-vasárnap, 9-től kb. 16 óráig):

    • október 8-9.
    • október 15-16.
    • november 12-13.
    • november 19-20.
  • Jelentkezési határidő: 2011. szeptember 30.

-  2011. szeptember 30-ig: 25.000 Ft + Áfa (31.250 Ft)

-                október 31-ig: 20.000 Ft + Áfa (25.000 Ft)

  • A fizetés módjáról a jelentkezést követő válaszemailben adunk tájékoztatást. A fenti összegek visszafizetésére csak abban az esetben van mód, ha az adott képzés kellő számú jelentkező (10 fő) hiányában nem indul! Ebben az esetben a befizetett összeget - a tervezett kezdési időpontot követő 2 héten belül - visszaküldjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valodisafrany.blog.hu/api/trackback/id/tr653198636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása