Kaviár és lazac
2014. december 22. írta: meiszner.kati

Kaviár és lazac

Ünnepi előételek

A hideg előételek az ünnepi asztal  elengedhetetlen attribútumai. Felkeltik az étvágyat, díszítik az asztalt, és ünnepi légkört varázsolnak körénk. Az előétel lehet a menüsor legváltozatosabb fogása. Sokkal inkább szól a szemnek, és nem a mennyiségre hanem  az ízek…

Hasznos zöld fűszerek: kapor, petrezselyem, bazsalikom — hasznos tulajdonságok, gyógyhatások, ellenjavallatok
2014. november 23. írta: meiszner.kati

Hasznos zöld fűszerek: kapor, petrezselyem, bazsalikom — hasznos tulajdonságok, gyógyhatások, ellenjavallatok

Mi hiányozhat egy szokványos ételből? Hát természetesen a friss zöld fűszerek, bazsalikom levelek, pár zöldhagymaszár felkarikázva, néhány fodros petrezselyemlevél, vagy az illatos kapor. Az ízbeli értékein kívül legnépszerűbb zöld fűszereink, gazdag vitamin, és nyomelem…

süti beállítások módosítása