KARFIOL ÉS BURGONYA  "ALOO GOBI" EGY INDIAI CURRY MANGÓ CSATNIVAL
2013. április 12. írta: meiszner.kati

KARFIOL ÉS BURGONYA "ALOO GOBI" EGY INDIAI CURRY MANGÓ CSATNIVAL

Közismert alapanyagokból készül olyan fűszerezéssel amely egyensúlyt teremt az ételben, és elhárítja a karfiol durva tulajdonságait, melyek kellemetlenséget okoznak mint pl. a felfúvódás, és gázképződés. Ugyanígy készíthetünk más zöldségekből is ragut, a burgonyát…

Zöldségek csicseriborsós palacsintatésztában fokhagymás öntettel és narancsos édeskömény salátával
2013. március 20. írta: meiszner.kati

Zöldségek csicseriborsós palacsintatésztában fokhagymás öntettel és narancsos édeskömény salátával

A felvételt készítette: Szeiler Gábor mtr.huÖsszeállította: Halász Gabriella mtr.huÉtelek: Meiszner KatiBorajánló: Pampetrics György borkereskedő   Már a palacsintatészta rendhagyó, mivel nem gabonalisztet használok hozzá hanem csicseriborsólisztet, nincs benne tej, így…

Az antioxidánsok és más étrend-kiegészítők veszélyei és ártalmas hatásai! Hogyan állítsuk össze a böjti étrendet?
2013. február 05. írta: meiszner.kati

Az antioxidánsok és más étrend-kiegészítők veszélyei és ártalmas hatásai! Hogyan állítsuk össze a böjti étrendet?

Kedves Hévíz környéki olvasóim! Előadást tartok a Hévízi kultúrházban  Helyszín: Hévíz, Deák tér 1. 2013. február 7. -én (csütörtökön) 17 órakor Az antioxidánsok és más étrend-kiegészítők veszélyei és ártalmas hatásai! Hogyan állítsuk össze a…

süti beállítások módosítása