Gombás csónakok
2012. december 18. írta: meiszner.kati

Gombás csónakok

A gombával töltött kelt tészta nyitott változata, így a töltelék még ízletesebbé válik, különösen ha teljes kiőrlésű lisztből készítjük, melynek jelentőségét újfent hangsúlyozni szeretném. Hiszen ha fehér sima lisztet fokozatosan száműzzük az étrendünkből, és a…

Ilyen volt a Főzősarok a Heliosban Hévízen
2012. október 29. írta: meiszner.kati

Ilyen volt a Főzősarok a Heliosban Hévízen

Összetartásról, várakozásról, egészséges ételekről

Jó érzés volt főzni egy nagykonyhában, egy csapatban, ahol mindenki érti és teszi a dolgát, és az első megbeszéléstől kezdve a kritikus pillanatokig mindig ott terem a segítség. Ezt úgy nevezik összefogás, az egyik legjobb dolog a világon. Mindez történt velem a  Selfness…

süti beállítások módosítása